Pages

Thursday, February 10, 2011

~ perang PAINT BALL!!! ~

hahahahaha....
dasyat2, tak sangka staff2 MSR ni ade bakat menembak...
6 Disember 2010 lebih kurang pukol 5.58 ptg, aku ngan staff2 MSR siap sedia untuk berjuang bagi mempertahankan pulau Dato kami....
sebelum peperangan dimulakan, platun kami di beri taklimat ringkas mengenai misi yang akan dijalankan oleh TDJM acronym tu sendri mau faham daa...
dah malas nak merepek panjang2...
jom tengok gambar yang sempat di snapkan sebelum peperangan di jalan kan...ai.. ai.

     time nak amik senapang pon sempat lagi bergambar..haisshhh.....

      nak tunjuk bertapa hebat nye team MSR nak berperang pon still boleh senyum cam nak wat
       iklan UBAT GIGI je...

 haaa..dasyat2 pkai bju kurung ijo pon boleh join perang2!!!

yang ni lagi HEBAT...pkai seket pendek pon bleh join!!!

"x pe yang penting semangat tuu..." kata2 Makk yang sempat di rakam 60 saat sebelum peperangan berlaku....hahahaha...

gila kentang la korang...ni kompom nangis kalau tentera2 terbace N3 kali ni...x payah pakai baju tebal2 n segala macam tu, kasut BOOT?? x payah, slipa pon jadi...

coming up next....tunggu je la N3 aku pasal MSR punya staff ek...

P/S: MSR punya staff bukan pandai main je tau...tapi klau wat keje TIP TOP 1st class gitu...bak kate iklan MILO...play more, learn more....adiosss.....



6 comments:

sepatu_Kaca said...

jgnkan sliper..pkai heels pun blh perang kot..
hahaha..
lu senget la derr...

Zur@ZaRi said...

deer jr,

suker bangat ini post... tp d manakah cnior waktu nie? ni bikin panaszzzz!!!

nour said...

cnior kan slalu sharp on time...hehehehe...tapikan x sure la cnior kt mne time tu....

Mrs.Imran said...

mmg dasyat, ingat pakai baju kurung tak blh nak join ke????waaaaa....suspek la...

nour said...

Mrs. Imran...
tu la...jgn pandang rendah kat org yg pkai bju kurung....hahahaha....

ceqjulia said...

Bila kita nak g berperang lagi ni..
musuh dah ramai ni,dapat fire geng taiwan lagi best kot...terutama gajah pendek...hahahaha