Pages

Wednesday, February 9, 2011

~haaaa buat ape tu~

haish...bile idea datang bagai mencurah2 ke ladang gandum, ade je yang aku nak tulis@share kat sini...actually gambar ni dah lame dah kat aku punye hanpon, hari ni belek punya belek ternampak la satu aksi yang agak menarik yang di snap adik aku Upp...nak tengok ape aksi yang telah di snap oleh adik aku...lets
check it out!!!

    ayokk wat pe tu......



haaa dah tukar position la pulak die.... 


itu la proses persenyawaan seekor serangga yang dipanggil LIPAS@COCKROACH   
rakaman gambar di atas tidak ada kena mengena dengan lipas yang masih hidup mahu pun yang telah mati... ^_^!!!.....



habiSsss...... 

4 comments:

Zur@ZaRi said...

persenyawaan lipas yer...

persenyawaan manusia namo letak ker??

kih kih kih=))

gatai kamu yer=))

nour said...

manusia?? ushh bahaya tu....hahahaha...

Mrs.Imran said...

rajin bebenor menyekodeng...nanti sakit mata baru tau...

nour said...

Mrs. Imran...
anggap le ni satu pembelajaran sbjk sains ye...hehehehehe...
coming up next, may be kucing sy jd bhn eksperimen plak (^_^)*