Pages

Thursday, February 10, 2011

~ lupe pulak ~

haisshhhh.back to "Perang Lastik" punya N3....tengok ayat yang mula2 skali tuu...hmmm 
" hmmm....ade ape dengan 1  hari??? tunggu dan lihat la..."

sebelum tido tadi rase cam ade something yang x dilaksanakan lagi....pk punye pk...bru teringat N3 aku semalam....actually ari ni last day aku UNDER PROBATION!!! 6IX MONTHS tuuu...paling lame kalau nak compare kan dengan lain2 company...haishh.. xpela aku pon dah selamat dengan jaya nye menempuh saat2 tu....hahahaha...tapi belum kompom lg...td dah tanye BIG boss, tapi die cakap kene tunggu dot...dot...dot...dulu...hmmm tu yang x best nye....ape2 pon aku tunggu dan lihat je la....


1 comment:

Zur@ZaRi said...

insyaAllah ader rejeki tak kemana...
sabar n tawakal yer... ader rejeki tempat lain jgn luper rembat jer!!!