Pages

Tuesday, February 8, 2011

~perang lastik!!!~

hmmm....ade ape dengan 1  hari??? tunggu dan lihat la...
hari ni berlaku "perperangan" aku dengan sorang staff MSR...senjata yang digunakan adalah seperti berikut:

senjata : getah kuning
peluru : kertas yang telah dilipat
kekuatan : fizikal dan mental
kelemahan: lambat nak "reload bullet" 
kelebihan : "0" kos...





haaa...ade brann ke??? klau nak try jangan segan2 inform kat aku ek....hahahaha...hari ni je dah bape "bullet" aku hinggap kat beliau punya tuttt...hahahaha...adoyai, ape nak jadi la ngan aku ni dah besau panjang tapi perangai x matang2, bleh plak main perang2 lastik kat dalam opis, ni kalau boss besau nampak, kompom die cakap ala2 cite P. Ramlee " kau nampak itu pintu besar" hahahaha...sendiri mau faham la...time keje kot... tapi nak wat cam mana dah perangai gila2 tu still lagi dok melekat kat setiap anggota badan nih, hehehehe...takes time la nak berubah kan...tak kan la tetibe je nak terus buat perubahan mendadak...agak2 la...

actually aku tengah tunggu 1 bende, and tarikh due die ESOK...hmmm just wait and see la....

2 comments:

Zur@ZaRi said...

meh sini turun main perang ngn deer=)) kompom budak yg sgt comel tue merah2 badan dier=))

nour said...

deer...nak perang meh la kt office atas...kt berduet tewas kan ORG tu..hahahahaha....kasi tembak die punye tutttt.........