Pages

Sunday, February 20, 2011

~Digital Single-Lens Reflex~

haaa...korang tau ape mnde tu??... "Digital Single-Lens Reflex" atau lebih fames dgn name kemera DSLR hmm
bnde ni dah lame aku idam2 kan...tapi x tau ble bleh dapat...

: :
: :

time aku study dlu aku de bli digital cemera...hage die Rm 1000++...time tu mahal sbb time tu bru klr yg model nipis...ble dah 2 thn aku gne rse cam rugi je...apsal la aku x bli DSLR je time tu..tambah sket je lg pastu dah bleh dpt....

: :
: :

nyesal x sudah aku time tu....haishhh
skang ni tgh kompol duit nak bli BENDE tu...nak jugak2...wink..wink..
(^_^)*

: :
: :

parents aku ckp aku ni plik sket..hahaha nak tau sebab pe, sebab aku mnat xtvt yg org laki suke wat...
especially outdoor xtvt...(no yellow thinking ek)..sebab aku dah pasang angan pas dpt je camera tu aku nak register klass snap gambo...pusat latihan tu pon aku dah jmpe...camera je y x jmpe2 hahahaha
hailaaa...tunggu je la...hopefully thn ni bleh dpt...

: :
: :

go! go! chaiyork! mazs!...

: :
: :

jom kt teropong model DSLR yg aku nak...
kompom la yg pling murah kan....tapi member+lecturer aku ckp klau dah ade body pon dah ok...die nye lens blh bli asing2...
lets check it out!!!

: :
: :

DSLR D3100





habishh....(0_*)!
  

2 comments:

Zur@ZaRi said...

deer jr,
akak pun minat bergambor gak...
tp tak ader geng yg nak guner dslr.. biler da berumor ni raser keinginann tu da pudar=))

ceqjulia said...

cepat beli maz...nanti bleh geng outdoor ngn akak...hehehe