Pages

Saturday, February 19, 2011

~Tiara Bay Entrance Sign~

huaaghhhh....semalam aku tdo pkol 4++ am sblom masok tdoaku p la cuci muka+gosok gg, tetibe rse sket prot skali tgk "ABC" daa...
: :
: :
esok nye aku bgun lmbat...bukan nye lambat sikit tp bnyk, sib bek "ABC" lau x melepas subuh aku...dengan mood yg x brape elok nye aku pon siap2 n drive p opis smpt msg der ckp msk lmbt sket...
: :
: :
ari ni kene keje plak...ni sume gara2 nak siapkan kan 'design" tuk entrance for our residential pojek...sengal2 sendi2 aku....lately ni kje dah bnyk, bru trase feel berkerja..kih..kih..kih...
: :
: :
smpai je kt opis aku tros wat air n emailkan "design2" tu kt person in-charge yg dipertanggungjawabkan tuk memilih design mne yg die nak..hopefully die pilih tnpa sbrg komen+emend la...klau x kne redesign blk la...hmmmm...
: :
: :
tengah2 dok layan lagu korea, tetibe dtg sorg mat saleh kt aku nye tmpt, actually mat salleh ni dtg tuk kasi training sama kt org nye account dept...ha...nak tau mnde yg die nak..die nak logo company ni la....
: :
: :
pas send je die dtg kt tmpt aku lg...tuk say thanks la...yg x bleh bla nye die siap tpuk bhu aku lg..haishhh klau dah mat salleh tu mmg mat salleh la... sib bek berlapik, klau x kompom kne flying kick ngn aku..
: :
: :
aku ni pe'el lain skit, ble dah bangun lmbt or mood x best mule la aku kacau org..abs org2 opis aku kaco...hahahaha padan muke korg..yg best nye aku dpt lastik musuh aku hahahaha bnyk kali kot...ni x yah gune bullet, direct gne GETAH KUNIN tros...hahahaha...(2nd lastik war wink..wink..)
: :
: :
pas2 kt org br2 p site jap tgk kje kt site...w/pon kt org slalu perang2 lastik it doesn't mean that kt org brmusuh ape daaa...he's  my best buddy good+great sifu about construction works! xie xie sifu...ni klau die trbce kompom kembang2 kempis idong die...hahahahaha

dah nak p makan jap...ari mkn lmbt sket...sbb maghrib td 1 family p masjid de smbutan maulidur rasul..tp aku x dpt itot...hailaa rugi tul la....
: :
: :
makan TIME!!!!
yummy...yummy...(^_^)!

2 comments:

Zur@ZaRi said...

deer jr....
lasti2 gak...

APEX maner?

nour said...

deer sr...

APEX dah muncol pagi ni...
x tau pe cite die ni...
jr kt sni dah x paham ape ke hey dgn die ni...haishhh...wait n see je la..