Pages

Tuesday, May 31, 2011

~New Staff~

25 may 2011, hari ni ade 2 orang staff masuk keje...2-2 orang staff admin, sorang replace tempat kak wawa, sorang lagi tuk jadi PA boss besau....PA boss??? hmmm musykil2...sebab wak ireng yang suruh cari, hailaaa....bersangka baik la wahai hati....huhuhuhuhu....as usual, setiap N3 aku mesti ade gambarkan, scroll je mouse ke bawah...chop2..sebelum scroll just nak mention yang staff laki ala2 hero malaya tu dah dekat 2 bulan keje kat sini cume lambat nak update dalam blog ni...so lets check it out!!!



ini En. Nazri...position die sebagai Event Executive...hmmm BEST!!! sebab die ni lebih kurang 1 kepala ngan kite org w/pon umor die dah "banyak"....actually die dah dekat 2 bulan join our company...hehehehehe




yang ni plak ...Miss Ann..sarawak mari...die baru je convert to Islam....Alhamdulillah...die ni mude dari aku...waaa sekali gus merampas title insan yang paling "mude" dalam ofis nih....ngeh...ngeh....ngeh....



haaa...yang ni plak Miss. Sya....menggantikan tempat kak wawa...(abaikan yang baju merah  tu)....muhahahahahaahaha 



habisss.....


1 comment:

Zur@ZaRi said...

lalalalalala....

dak der gambo teman punn...