Pages

Monday, May 9, 2011

~breakfast~

hmmmmm...haaaaaaa....huuuuuuu.....huaarrghhhhhh....
berada di tahap boring yang terlampau ni....tetibe dpt 1 idea tuk N3 tuk diUpdatekan ke dalam blog ni....

dah lame dah, gambar2 ni bertapa kat dalam henpon...baru ari ni terdetik ati tuk jadikan N3 bru tuk blog saye yang terChenta ni..hihihi....jom tengok gambar2 comel staff MSR having their breakfast at Stella Corner, just around the corner from our office....hehehehe, Stella Corner yang fames dengan trademark nye "please order and take here" dengan bahasa mudah nye "self service" la ek...lets check it out gambar2 time "dieorang" tengah breakfast sambil menyedut udara segar....=)



kusyuk gile, sedap hingga menjilat sudut....
korang pelik x tengok gambar ni...
ce tengok betul2,
haishhh....tengok betul2 ade sekor je kumbang bertopi kat situ....
nak wat cam mano,
die ni memang rajin menepek kat mano2 je klau ade bnyk bungeee...
 hahahahahahahaha.... 


*****+___+*****



cik kiah tenggelam...dah la comel, kene himpit 
hilang teros dari pandangan mata kasar....hehehehehe...


*****+___+*****



pandangan dari sisi atas...


*****+___+*****



wow...wow...wow... sape nye quaker oatmeal tu....  
hehehehehe


habis sudah......

*****+___+*****

1 comment:

aries said...

kenangan terindah bersama kalian terpahat segar di ingatan....