Pages

Friday, December 23, 2011

Bila Office Blackout...

Kelmarin ( 21.12.2011) blackout...2-3 kali, rupe2 nye ade kabel yang terbakar...dalam keadaan yang x brape gelap tu kite orang pon sembang2 la...ade yang berdoa blackout sampai pkul 5...perghh x bleh bla die punye wish kan...hehehehe....bagi menghabiskan masa lapang yang terbuang begitu sahaja, aku pon meng'request' untuk amik gambar...hehehehe...budak kecikan , request ape2 pon boleh kan...hehehehe...lets check it out gambar yang sempat disnapkan time tu....


port tempat melepak!...


abg nazz, kak ijat & yan...


perghhh...berjelage muke!!! dah macam orang saout aprika je...hehehehe

last but not least, ade la budak tu kan, saje je nak menayang kasut baru die hehehehe...kasut yang paling comei..susah kot nak dapat kasut ni, sebab kaki budak tu "kecik"...hehehehe....


amacam....cun x??korang x teringin ke?hehehehe....


habis.....

2 comments:

Zur@ZaRi said...

Kaki awak sangat comell!....

mazni zainuddin said...

deer...tak kan kaki je kot...hehehehehe...